Onderwijs

Kom in contact met scholen en CLB's. Stel al je vragen rond het lokale scholenaanbod en ondersteuningsmogelijkheden die met onderwijs te maken hebben. Vragen over studietoelagen of lokale schoolpremies? Bekijk dan zeker onderaan het aanbod. Je kan bij één van de onderstaande organisaties of diensten terecht.

AANMELDEN VOOR SCHOOL 

In Geel werken alle basisscholen met één centraal aanmeldingssysteem. Met een aanmelding laat je weten op welke school/scholen je jouw kind het liefst wil inschrijven
Het aanmeldingssysteem is voor iedereen die wil inschrijven in een Geelse basisschool. Dus niet enkel startende kleuters werken met het systeem, maar ook alle hogere leerjaren.

De huidige aanmeldingsprocedure is voor ouders met een kind geboren in 2019, ouders die een andere school kiezen voor hun kind of ouders met een kind geboren voor 2019 en die nog niet ingeschreven zijn in een school. Je kan je kind online aanmelden voor een Geelse basisschool van 1 tot 31 maart 2021. 

De aanmeldingsperiode liep tot einde maart en is nu afgelopen.

AANGEMELD

  • Indien uw kindje werd aangemeld dan ontvangt u ten laatste op 21/04 een ticket waarmee u zich kan inschrijven in de toegewezen school.
  • Inschrijven kan enkel met een ticket van 22 april tot 31 mei.

NIET AANGEMELD

  • Indien uw kindje niet werd aangemeld, kan u vanaf 1 juni navraag doen bij de scholen. 
  • Vanaf 1 juni starten de vrije inschrijvingen. Dan worden de vrije plaatsen, die nog over zijn, opengesteld.

Meer informatie vind je op de website https://www.geel.be/eerst-aanmelden-dan-inschrijven

aanmelden school